Alles over uitvaarten in Utrecht

Barbara Uitvaartverzorging

Méér dan een uitvaart

Barbara Uitvaartverzorging kan alle zaken rond een uitvaart regelen. Dat gebeurt op basis van wederzijds vertrouwen, vanuit persoonlijk contact. Samen met u geven we invulling aan een unieke gebeurtenis. Barbara biedt een breed dienstenpakket: van nazorg en rouwbegeleiding tot aan herdenkingsdiensten.

Barbara Uitvaartverzorging kent een lange geschiedenis: zij is opgericht in 1955, ruim een halve eeuw geleden. Wij zijn dan ook diep geworteld in de Utrechtse samenleving. Als organisatievorm is gekozen voor een vereniging, zodat de coöperatieve gedachte gewaarborgd is.

Barbara Uitvaartverzorging heeft een eigen gezicht, een eigen stijl. Wij zetten een stapje extra, geven veel persoonlijke aandacht en kunnen veel extra’s bieden. Voorafgaande aan, tijdens en na een uitvaart. Denk hierbij aan nazorg en herdenkingsdiensten voor nabestaanden.

Ons motto: ‘Méér dan een uitvaart’

Integriteit is erg belangrijk voor ons. Wij geven u betrouwbare en onafhankelijke informatie over uitvaarten. Onze medewerkers tonen oprechte belangstelling. Op basis van vertrouwen wordt samen de basis gelegd voor een mooie uitvaart, een passend afscheid.

Barbara Uitvaartverzorging beschikt ook over een uitvaartcentrum aan de Nieuwe Vaart 5 in Vleuten.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.barbarauitvaart.nl.


Contact

Bezoekadres  :  Egginklaan 51
3527XP  Utrecht
Postadres  :  Egginklaan 51
3527XP  Utrecht
E-mail  :  info@barbarauitvaart.nl
Web  :  www.barbarauitvaart.nl
Telefoon  :  030 – 296 66 66
Fax  :  030 – 293 01 49

Foto's:

Overlijden in Utrecht melden?
Bel nu direct: 06 4897 4500