Alles over uitvaarten in Utrecht

FC Utrecht uitvaart

Fans van FC Utrecht kunnen hun uitvaart helemaal in het teken stellen van hun favoriete voetbalclub. Voor supporters is er een speciale FC Utrecht uitvaart. Dit is een uitvaart waarbij FC Utrecht op verschillende manier wordt betrokken bij het afscheid.

De overleden supporter kan worden opgebaard in een speciale FC Utrecht uitvaartkist. Naast de kist kan een mooi bloemstuk komen te staan in de rood-witte kleuren van de club. Supporters kunnen zelf bepalen hoe ver ze de club willen betrekken bij hun uitvaart. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor een rouwkaart met het logo van de club, de rouwauto kan de traditionele rouwvlaggen vervangen voor rouwvlaggen met het logo van FC Utrecht er op. Het is ook mogelijk om een grafsteen te bestellen met het logo van FC Utrecht er op. Om de Utrecht sfeer te benadrukken kan de familie naast de kist speciale Domkaarsen laten branden.

Uitvaart in de Galgenwaard

Uitvaart in de Galgenwaard

Er zijn heel veel geschikte locaties in Utrecht waar de uitvaart gehouden kan worden. Maar voor een FC Utrecht supporter is het natuurlijk wel heel speciaal als het afscheid plaatsvindt in het stadion van FC Utrecht.

Omdat de club graag wat wil doen voor haar supporters biedt FC Utrecht de mogelijkheid om de uitvaartplechtigheid te houden op het bordes in stadion de Galgenwaard. Tijdens de uitvaartplechtigheid kunnen er echte clubliederen worden gedraaid. Denk aan nummers als:

  • Clublied FC Utrecht (Strijdlied) – Herman Berkien
  • Utreg me stadsie – Herman Berkien
  • Als ik boven op de dom sta – Herman Berkien
  • Dat is mijn Utrecht – Martin van Doorn
  • Een doodgewone Utrechter – Rik Hoogland

Condoleance in de Galgenwaard

Na de begrafenis of crematie kunnen de familie en de belangstellenden in het stadion samen komen voor de condoleance. In het stadion zijn ruimtes waar men rustig en sfeervol samen kan zijn. De nabestaanden kunnen helemaal zelf bepalen hoe de condoleance er verder uit komt te zien. Zo kan men er voor kiezen om clubliederen te draaien, maar het is uiteraard ook mogelijk om andere (of geen) muziek te draaien. De catering kan helemaal naar wens en smaak van de nabestaanden worden geregeld.

Desgewenst kunnen de nabestaanden na de uitvaart een gesigneerde voetbal of thuisshirt van FC Utrecht krijgen als herinnering aan de belangrijke rol die de club heeft gespeeld in het leven van de overledene.

De supporters uitvaart laat FC Utrecht exclusief uitvoeren door Barbara Uitvaartverzorging uit Utrecht.

Overlijden in regio Utrecht melden?
Bel nu direct: 030 - 820 0979